Sakarya'nın Süper Lig'de Olması Önemli!
Basketbolumuz için Sakarya önemli
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın lig atlamasına çok sevindim. Öncelikle bu başarıda emeği geçenleri kutluyorum. Önümüzdeki yıl mücadele edecekleri Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde başarılar diliyorum. İnşallah Sakarya uzun yıllar Süper Lig’de kalıcı olan bir takım haline gelir. Basketbolumuz için Sakarya’nın Süper Lig’de olması önemli” ifadelerini kullandı.
Birlikte çalışmaya devam edeceğiz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanımız Hidayet Türkoğlu’na teşekkür ediyoruz. İnşallah şehrimiz basketbol geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sakaryalı hemşerilerimiz basketbol takımımıza büyük bir ilgi gösterdi. Kurulduğumuz günden bu yana sahip çıktı. Akgün bey de büyük bir sorumluluk aldı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu yıl şampiyonluğumuzu da hep birlikte yaşadık. İnşallah önümüzdeki yıllar Sakarya basketbolunun daha iyi seviyelere çıkmasını sağlayacaktır. Biz de takımımızın daha iyi noktalara gelmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku

banner108