KULTUR-SANAT:
Gecenin Yıldızı Mücahit Seluktekin oldu

Farklı alanların başarılı isimlerini buluşturan Cihat DÜNDAR açılış konuşması ile beğeni toplarken gecenin sunumunu Özlem Acar üstlendi. 

I M G 20240312 W A0005Edebiyat, sanat müzik sağlık medya ve iş dünyasının bir araya geldiği Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri 7 Mart Perşembe akşamı Bursa Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleşti. Gecede iki ödül birden alan 1ONBİR Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit SELUKTEKİN yapay zekâ aracılığıyla hazırladığı ödül konuşması ile dikkat çekti: 

"Saygıdeğer konuklar, değerli meslektaşlarım ve sektörün önde gelen isimleri, bugün burada olmaktan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu ödül, sadece bizim için değil, aynı zamanda çalışma arkadaşlarımızın ve tüm ekibin özverili çabalarının bir göstergesidir.

Teknoloji, çağımızın en önemli güçlerinden biridir. Yenilikçi fikirler ve çözümler üreterek, hayatımızı daha kolay, daha verimli ve daha bağlantılı hale getirmek için çalışıyoruz. Bu ödül, sadece geçmiş başarıları değil, gelecekteki potansiyelimizi de kutluyor.

Her gün, müşterilerimizin ve toplumun ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyoruz. Bu ödül, bize bu yolda doğru ilerlediğimizi gösteriyor. Ancak, bu başarı yalnızca bize ait değil. İşbirliği içinde çalıştığımız tüm paydaşlarımıza, bize inanan ve destekleyen müşterilerimize ve tabii ki çalışanlarımıza minnettarız.

Gelecekte de, teknolojiyi insanlığın hizmetine sunmaya ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye devam edeceğiz. Bu ödül, bizim için bir motivasyon kaynağı olmaya devam edecek.

Son olarak, bu ödül için bizi layık gören Cihat Dündar'a teşekkür ederim. Sizlerin takdiri, bizi daha da ileriye taşıyacak bir itici güç olacaktır. teşekkür ederim." 

Gecede Yılın En Başarılı İşadamı ve Yılın En İyi Teknoloji Firması ödüllerini alan Mücahit SELUKTEKİN, alanında en iyi konumda olmasını sağlayan çalışmalarına hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor.

Anahtar Kelimeler
Mücahit Seluktekin
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku