POLİTİKA:
Milletvekili Halil Etyemez; 'Allaha şükürler olsun 'Bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat darbesi, 3 Kasım 2002 seçimleriyle tarih oldu.'

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Allaha şükürler olsun “Bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat darbesi, 3 Kasım 2002 seçimleriyle birlikte tarihin karanlık sayfalarındaki yerini aldığını söyledi. 

Bugün bu noktaya milletimizin feraseti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük AK Parti Ailesinin gayretleri ile gelindiğini vurgulayan Milletvekili Halil Etyemez; ‘Bu millet, bir daha asla yeni 27 Mayıs'ların, 12 Eylül'lerin, 28 Şubat'ların, 15 Temmuz'ların yaşanmasına asla izin vermeyecektir.’ dedi. 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez; 28 Şubat post modern darbenin 24’üncü yıl dönümüyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Milletvekili Halil Etyemez,’ Darbeler zulmün adresi olan yerlerdir.’ 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, ’Değerli Kardeşim, 28 Şubat post modern darbesinin üzerinden 24 yıl geçmiştir. Bugünü anlamanın yolu, dünü anlamaktan geçer kardeşlerim. “Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür” diyerek 28 Şubat postmodern darbe sürecini bilmeyenlere anlatmak, unutanlara ise; hatırlatmalıyız. Bilge Lider Aliya diyor ki; 'Ne yaparsanız yapın ama soykırımı unutmayın. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır.' Aslında bu söz, ülkemizde darbelerde yaşadığımız ihanetin de unutulmamasını ortaya koyan bir ifadedir. Darbeler hepimiz için ortak ve büyük yaramızdır, acımızdır. Darbeler zulmün adresi olan yerlerdir.’ dedi. 

‘Milletvekili Halil Etyemez; ‘Dönemin Medyası, hükümetin düşmesi için özel bir çaba sarf etti.’ 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, ’Hatırlayalım; 28 Şubat 1997’de Milli Güvenlik Kurulu “irtica” gündemi ile toplanmış, Milli Güvenlik Kurulu’nun asker kanadı 18 maddelik bir listeyi hükümete dayatmıştı. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği “kararlar uygulanmazsa yaptırımlar gelir” açıklaması yapmıştı.28 Şubat kararlarından önce Cuntacılar, 4 Şubat’ta Ankara Sincan’da 20 tank ve 15 zırhlı aracı caddelerden yürüterek adeta “darbe mesajı” vermişlerdi. Vesayet odaklarının figüranı olan “5’li çete” muhtıraya destek açıklaması yapmıştı. Darbelerle imtihanında karnesi kırıklarla dolu dönemin Medyası, hükümetin düşmesi için özel bir çaba sarf etmişti. ‘dedi. 

Milletvekili Halil Etyemez; ’Allaha şükürler olsun “Bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat darbesi, 3 Kasım 2002 seçimleriyle tarih oldu.’ 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez,’ Allaha şükürler olsun “Bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat darbesi, 3 Kasım 2002 seçimleriyle birlikte tarihin karanlık sayfalarındaki yerini almıştır. O gün şiir okuduğu için cezaevine koyulan liderimiz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanıdır.  O gün başörtülü oldukları için okulların kapısından sokulmayan başörtülüler artık Türk Silahlı Kuvvetleri dahil kamuda görev yapabilmektedir. Kat sayı engeli ortadan kaldırılmıştır. Öğrencilerimizin eğitim hakkının önü açılmıştır. Kamuda inancı gereği başını örten kardeşlerimiz artık özgürce çalışabilmektedir.’ dedi. 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, ’Bugün bu noktaya milletimizin feraseti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük AK Parti Ailesinin gayretleri ile gelinmiştir. Bu millet, bir daha asla yeni 27 Mayıs'ların, 12 Eylül'lerin, 28 Şubat'ların, 15 Temmuz'ların yaşanmasına asla izin vermeyecektir. ’dedi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel Marmaris’te: “Temmuz’a Vade...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Marmaris’te Halk Buluşmasına katıldı.

Haberi Oku

banner108