Project Bridal'dan Çizgi Dışı Tasarımlar

Project.Bridal, 2021 “Dreamscapes” koleksiyonunda yeni nesil gelinlere enerjik ve farklı görünümler sunuyor. Çarpıcı cut out’larla flört eden üç boyutlu narin dantel modeller, klişelere meydan okurken kusursuz kalıplarıyla dikkat çeken ustalıkla hazırlanmış krep elbiseler sofistike ve avangart bir görünüm yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Project.Bridal’ın imzası haline gelmiş, 90’lara vurgu yapan saten slip elbiseler 2021 yorumlarıyla karşımıza çıkarken, minimal kare yakalar ve cepli gelinlikler koleksiyonun favori parçalarını oluşturuyor. Derin sırt dekolteleri, seksi yırtmaçlar, narin el işlemeleri ise feminen ayrıntıları sevenler için.

Koleksiyonda gelinliklerin yanı sıra, nikah ya da küçük kutlamalar için mini ve midi elbiseler, güçlü bir görünüm yaratan tulumlar, hatta farklı seremoniler için değişik stillerde kombinlenebilecek ağ formunda elbiseler yer alıyor. Çarpıcı takı ve saç aksesuarlarının da yer aldığı koleksiyonda gelin adaylarının stillerine son dokunuşu yapacak tamamen el işi duvak tasarımları, tül eldivenler ve kemerler gibi zarif parçalar da bulunuyor.

Project.Bridal kurucusu ve kreatif direktörü Öniz İpek Derman, yeni koleksiyonun yaratım sürecini “Covid-19 pandemisi gelinlik tasarımlarından beklentiyi önemli ölçüde değiştirdi. Pandemi döneminde düğün kavramı, yerini çok az katılımcıyla düzenlenen mikro-davetlerden, evde aile arasında kıyılan nikahlara bıraktı. 2021 sezonuna hazırlarken de bu değişen beklentileri karşılayabilen bir koleksiyon yaratmaya özen gösterdik. Tasarımlarımızın her biri her türlü davette rahatça tercih edilebilecek parçalar. Böylece gelinlerimiz her koşulda kendilerini rahat, zarif ve özgün hissedebilecek” şeklinde ifade etti.

 

2021 kampanya yüzü Sofia Tesmenitskaya oldu

 

Project.Bridal, “Dreamscapes” koleksiyonunun ruhuna uygun, güzelliği ve özgünlüğü ile fark yaratan model Sofia Tesmenitskaya’yi 2021 sezonunun marka yüzü olarak konumlandırdı. Sofia Tesmenitskaya daha önce Dior, Valentino, Monique Lhuillier ve daha birçok yüksek moda markasının defilesinde boy gösterirken Oscar de la Renta, Hermes gibi markaların da kampanyalarında yer aldı.

Project.Bridal’ın Emirgan’da yer alan stüdyosunda kişiye özel tasarım hizmeti de sunuluyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CEMİYET HAYATININ TANINMIŞ İSMİ MELİSA ÖZMEN...
Cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden biri olan Özmenlerin güzel kızı Melisa Özmen mart ayında iki...

Haberi Oku

banner108