Mustafakemalpaşa Haberleri:
CHP'li Şükrü Erdem destek sözü verdi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezonun bitimine 6 maç kala 3.’lük hedefine adım adım yürüyen Mustafakemalpaşa Belediyespor bugün Yalova Yeşilovaspor karşılaşması için sahaya çıktı. Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu’nda gerçekleşen iki takımın zorlu mücadelesini izleyen Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, oyunculara maç boyunca destek verdi. Maç sonunda 3-1 skorla zaferle sahadan ayrılan Mustafakemalpaşasporlu oyuncuları da tebrik etti.  
 
31 MART’TA SANDIKLARI KORUMA ÇAĞRISI
 
Maçın ardından vatandaşlarla bir araya gelen Erdem, “Seçime sayılı günler kaldı, amatör kulüplerimizi destekleyecek çalışmaları hayata geçireceğiz. Gençlerimizin Mustafakemalpaşa’da sporla buluşmasını sağlamak zorundayız. Spor Bakanlığım dönemindeki deneyimlerimle ilçemizin gençlerini hayata katacak çalışmalara 31 Mart’ın hemen akabinde başlayacağız” dedi. Sandıkları koruyarak bu seçimden zaferle çıkmanın mümkün olduğunu söyleyen Erdem, “31 Mart’ta tüm vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sandıklara sahip çıkınız ve bu seçimde erdemli bir belediyeciliğe oy veriniz” çağrısında bulundu.
 
 

Anahtar Kelimeler
CHPŞükrü Erdem
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku