ÇERKES HABERLERİ:
Kafkas İş Dünyası İstanbul Crown Hotel'de Buluştu!
Kafkas İş dünyasının seçkin firmalarının buluştuğu Dostluk Kulübü 3. Uluslararası iş Forumu paneli renkli görüntülere sahne oldu. İş Panelinin başında konuşmacılar Ankara'da düzenlenen hain saldırıyı lanetlediler ve Terör saldırısı nedeni ile İstanbul Bağlarbaşı Çerkes Derneği dans grubunun dans gösteriside iptal edildi. Seçkin konuşmacıların Kafkas halkları ve Kafkas iş dünyasına yönelik konuşmaları ile başlayan Dostluk Kulübü Uluslararası 3. İş Forumu panelinde Türkiye'nin çeşitli yerlerinden ve anavatandan gelen iş adamları hem birbirleri ile tanışma imkanı hemde faaliyetlerini birbirlerine anlatma fırsatı buldu.
İş Forumumun başındaki konuk konuşmacıların konuşmalarının ardından sektörlere göre düzenlenmiş masalarda birbirleri ile konuşma imkanı bulan katılımcılar yeni iş anlaşmaları imzalayarak daha güçlü birlikteliklerin ilk adımınıda atmış oldular.
KAFFED Başkanı Yaşar Aslankaya'da Uluslararası İş Formuna onur konuğu olarak katılanlar arasındaydı.
Kafkas iş dünyasının yoğun bir katılım gösterdiği iş forumuna Bursa'dan Bursa Dostluk Kulübü Başkanı Özdemir Özkan, İsmet Baykala, Naci Beyeç, Mustafa Esenalp katıldı. Bursa Çerkes dünyasında çalışkanlığı nedeni ile atom karınca diye anılan Bedriye Uğur'da sempatik davranışları ile Uluslaraarası İş Forumuna renk kattı.











Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku