BURSA HABERLERİ:
63. Uluslararası Bursa Festivali'nde Soner Olgun Rüzgarı: Bursalılara Coşkulu Akşam

Festival kapsamında sahne alan ünlü müzisyen Soner Olgun, Bursalılara unutulmaz ve keyifli bir akşam yaşattı.


Soner Olgun Konserine Yoğun İlgi: Atatürk Kültür Merkezi Doldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen festivalde, yangınlar nedeniyle ertelenen etkinlikler sırasıyla sahneleniyor.

  • Konser Alanı: Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Merinos Yerleşkesi’nde sahne alan Soner Olgun ve orkestrası, Bursalılardan yoğun ilgi gördü.

  • Sevilen Eserler: Soner Olgun, repertuarında ‘Nazende Sevgilim’, ‘Nefesim Nefesine’, ‘Göklerde Kartal Gibiydim’, ‘Arkadaş’ ve ‘İzmir'in Dağları’ gibi sevilen eserlere yer verdi.

  • Coşkulu Katılım: Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Bursalılar, konserde eğlenceli ve keyifli anlar yaşayarak sanatçıyı uzun süre alkışladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Nilüfer Belediyesi Desteğiyle Hasanağa'ya...
Nilüfer Belediyesi, ilçedeki kadın dernekleriyle iş birliğini güçlendirerek yeni bir hizmet binasını...

Haberi Oku