Mustafakemalpaşa Haberleri:
Seçmene engelsiz ulaşım

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 24 Haziran çifte seçimlerinde evlerinden çıkamayacak durumda olan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların rahatça oy kullanabilmesi için seferber oldu.
Söz konusu hizmetten yararlanmak için belediyeye başvuran merkez ve kırsal mahallelerde yaşayan 35 kişi, ekipler tarafından seçim günü titiz bir şekilde evlerinden alındıktan sonra oy kullanacakları sandıklara götürülerek tekrar evlerine bırakıldı.
6 kişilik bir ekiple yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da Atariye Mahallesi’nde yaşayan yaşlı bir vatandaşa oy kullanma işlemi öncesi evinden alınmasına refakat etti.
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde oy kullanmak istediği halde ulaşım güçlüğü yaşayan hasta, engelli ve yaşlı vatandaşları sandıklara taşıdıklarını söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; “ Sabah erken saatlerden itibaren ekiplerimiz, söz konusu vatandaşlarımızı özel araçlarla okullara götürdü. Okullarda oy kullanan vatandaşlar daha sonra evlerine bırakıldı. Kayıt yaptıran 22’si merkez, 13’ü kırsal mahallede olmak üzere 35 kişiye yardımcı olduk ” dedi. 
 
 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku