Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan; ‘Hep birlikte 2023'lere'

281 sandıkta 70.874 seçmenin oy kullandığı seçimlerde, kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan % 53,7, Cumhur İttifakı ise % 54,8 oy aldı.
İlk turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan seçimin ardından kutlama adresi Adnan Menderes Meydanı oldu.
Müzik eşliğinde sevinç gösterileri yapan vatandaşlara Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kanar ve MHP İlçe Başkanı Nebih Algan’da eşlik etti.
 
‘Tüm mazlum milletler seviniyor’
 
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan halka seslendiği konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Türkiye’nin 2023 hedeflerine daha güçlü bir şekilde ilerleyeceğini söyledi.
Başkan Kurtulan; “ 24 Haziran, Türkiye’nin önündeki prangaların kaldırıldığı bir tarih oldu. Olgunluk içinde herkes sandıklarda fikrini söyledi. Bu seçim sonuçlarına yalnız Türkiye değil, dünyadaki tüm mazlum milletler seviniyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 2023’lere birlikte yürüyeceğiz. Bu kritik zamanlarda ‘devletim için ben de varım’ diyen Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Cumhur İttifakı’nın diğer bileşenlerine de çok teşekkür ediyoruz. Milli iradenin milli güçle buluştuğu 24 Haziran Seçimleri’nin ülkemize hayırlı olmasını dilerken Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kanar ise Türkiye’nin bu seçimlerle birlikte yeni bir sisteme kavuştuğunu söylerken; “ Köhnemiş bir düzene ‘tamam’ dedik. Biz her zaman, ‘yaparsa Erdoğan yapar, yaparsa AK Parti yapar’ dedik. Hamdolsun bugünleri gördük” dedi.
MHP İlçe Başkanı Nebih Algan’da konuşmasında ; “ Ülkemizi kimsenin yıkamayacağını bu seçimlerde gösterdik. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayrak inmez, vatan bölünmez ” dedi.
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108