BURSA HABERLERİ:
Osmangazi Belediyesi'nden Kapsamlı Temizlik Seferberliği: Her Gün 270 Kilometre Süpürülüyor!

Her gün 270 kilometre alanı süpürerek, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlıyorlar.


340 Personel ve 8 Vakumlu Süpürge Aracı Sahada

Osmangazi Belediyesi, temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürerek ilçede yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 340 personel, her gün 8 vakumlu süpürge aracıyla ilçedeki meydan, cadde ve nüfus yoğunluğunun fazla olduğu alanları süpürüyor. Bu hizmetin yanı sıra, mahallelerde oluşturulan mahalle ekipleriyle de ilçe merkezindeki sokakların temizliği periyodik olarak yapılıyor. Ayrıca süpürgeci ekipleri, Osmangazi’nin ova ve dağ bölgesindeki kırsal mahallelerde de düzenli olarak süpürme çalışması gerçekleştiriyor.

Son olarak Kirazlı Mahallesi'nin meydan ve sokaklarını baştan sona süpürerek temiz bir hale getiren ekiplerin çalışmaları, Osmangazi ilçesinde yaşayan vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.


Vatandaşlardan Teşekkür: "Temiz Sokaklar Sayesinde Huzurlu Güne Başlıyoruz!"

Osmangazi Belediyesi’nin temizlik hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kirazlı Mahallesi sakinleri, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak mahallemize gelerek meydan, sokak ve parklarımızı temizliyor. Biz güne temiz sokaklardan geçerek huzurlu bir şekilde başlıyoruz. Bizlere bu hizmetleri sunan başta Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

BURSA REHBERLERİ MİSİ KÖYÜ’NDE BULUŞTU:...
Bursa Bölgesel Turist Rehberleri Odası (BURSA-BRO), üyeleriyle birlikte Misi Köyü’ne özel bir Eğitim...

Haberi Oku