BURSA HABERLERİ:
Orhangazi Belediyesi Hanımlar Lokali, Kadınların Uğrak Yeri oldu

Orhangazi Belediyesi hanımlar lokalinden verilen bilgiye göre, hanımlar lokali, eğlence, dinlenme ve ek gelir elde etme imkânları sunuyor. Lokal birçok proje ve yenilikçi uygulamalarla kadınların yanında yer alıyor.
 
Hanımlar Lokali ayrıca, çeşitli kurslar ve aktivitelerle kadınlara zengin bir deneyim sünüyor.
- *Bale kursları*: Cumartesi günleri, 2,5 ile 12 yaş arası kız çocukları için, 25 öğrenci kapasitesiyle.
- *Piyano kursları*: Pazar, pazartesi ve salı günleri, 37 öğrenciye 7'den 77'ye her yaşa açık.
- *El sanatları kursları*: Haftanın farklı günlerinde dikiş, örgü, boyama, seramik ve ahşap işleri gibi çeşitli sanat dallarında eğitimler düzenleniyor.
 
Bunların yanı sıra, kadınların spor yapabilecekleri bir spor salonu ve sosyal etkinlikler için bir çay-kahve alanı da mevcut. Lokal, özel günlerde kutlama ve toplantılar için de kullanılabiliyor. Orhangazi Belediyesi, Hanımlar Lokali'nin sunduğu hizmetleri ilerleyen aylarda daha da geliştirmeyi hedefliyor. Bu, kadınların boş zamanlarını değerlendirip, yeni beceriler edinmeleri için mükemmel bir fırsat sunuyor.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri...
Capital, Ekonomist, Start Up ve CeoLife dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ Sapanca...

Haberi Oku