BURSA HABERLERİ:
Bekir Aydın ve öğrenciler aynı sayfada buluştu

Sınıf öğrencisi Bahriye Yıldız ve arkadaşlarının daveti üzerine gerçekleşen etkinlikte, Orhangazili yazar Elif Turan’ın Asya’nın Dünyası isimli kitabı Başkan Bekir Aydın ve öğrenciler tarafından birlikte okundu.
 
Etkinlik boyunca sıcak ve samimi diyalogların yaşandığı ziyaret, hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.
 

“Kitaplar Kadar Güzel Evlatlarımızla Bir Aradaydık”

 
Belediye Başkanı Aydın, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Tuna İlkokulu’nda kitaplar kadar güzel evlatlarımızla bir aradaydık. Onların daveti üzerine sınıflarına konuk olduk ve Orhangazi’nin değerli yazarlarından Elif Turan’ın kitabını birlikte okuduk. Sıcak bir karşılama ve güzel bir etkinlikti. Başta okul yönetimi olmak üzere öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum,” dedi.
 

Başkanımla Okuyorum Projesi Sürecek

 
“Başkanımla Okuyorum” projesi, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın kültürel ve sosyal değerleri öne çıkaran etkinliklerinin bir parçası olarak devam ederken, Aydın’ın miniklerle ve şehir buluşmaları ilerleyen günlerde de sürecek.
 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

Bursa UNESCO'dan Romanya'ya Kültür...
Bursa UNESCO Derneği, uluslararası kültürel iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Romanya Demokrat...

Haberi Oku