DÜNYA:
Hindistan'da Tüp Patladı!

Sabah saatlerinde yaşanan patlamanın etkisiyle iki binanın çöktüğü ve çevredeki binaların da büyük hasar gördüğü bildirildi. Yetkililer, birçok insanın hala enkaz altında olduğunu söylüyor.
İlçe yetkilisi Aruna Gupta, patlamanın tam nedenini belirlemek için henüz çok erken olduğunu dile getirdi. Gupta, öncelikli işlerinin yaralıları yakın çevredeki hastanelere kaldırmak olduğunu söyledi.
Madhya Pradesh Bakanı Shivraj Singh Chouhan yaptığı açıklamada, olayda yaşamını kaybedenlere 200 bin rupi (3 bin dolar) ve yaralananlara ise 50 bin rupi (750 dolar) tazminat ödeyeceklerini dile getirdi.
Olay sonrası kurtarma operasyonları başlarken, bölge halkının enkazda mahsur kalanların çıkartılması için yoğun çaba harcadığı kaydedildi.
Hindistan Başbakanı Narendra patlama sonrası Twitter hesabından geçmiş olsun dileklerini yazdı.

Anahtar Kelimeler
Hindistanda-tüp-patladı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku