BURSA HABERLERİ:
Mahmut Yayla yeni yol haritasını anlattı

Her çalışmayı bir sistem, bir organizasyon çerçevesinde yaptıklarını, kişilere bağlı kalmadan doğru bir disiplinle yol alacaklarını ifade etti.

Kısa, orta ve uzun vadeli millete  hizmet planlaması dahilinde çalışmaların devam ettiğini belirten başkan Yayla: “göreve geldiğimiz andan itibaren kısa planlamamızı hayata geçirdik, olmayan bir teşkilat vardı. Önce  kuruluş yaptık ardından kendimize yakışır bir kongre yaptık. Temsil noktasında Büyük Birlik Partisi’ni her alanda sahaya yansıttık. Halk buluşmalarımız, bilim seminerlerimiz,stant üye çalışmalarımızla siyasetin gereklerini emektar teşkilatımızla hayata geçirdik. Üye sayımızı yüzde yüzün üzerine çıkarttık, geride bıraktığımız Ramazan’ı Şerif ayında teşkilat olarak muhtaç ailelerimizle hem hal olduk. Çiftehavuzlar mahallesinde yaklaşık altıyüz kişinin katıldığı sokak iftar programı organize ettik. Bu çalışmalarımızın hepsini birlik ve beraberlik ruhu içerisinde tamamladık. Bu zamana kadar soft power yani yumuşak güç ile yürüttüğümüz çalışmalarımızda artık yeni döneme smart powere geçiyoruz. Yani akıllı güç ile orta vadeli planlamamızı gerçekleştireceğiz. Bu yaklaşık bir yıl sürecek bir çalışma disiplini ve burada mevcut kazanımlarımızı sürdürürken siyasi diplomasi trafiğini de yaşatacağız. Başta ilçemizin ve şehrimizin tüm dinamikleri olmak üzere tüm paydaşlarla millete hizmet noktasında var olacağız. Bu sürecin daha verimli ve doğru geçmesi adına teşkilatımız içerisinde yeni atamalarla iştah ve heyecanı arttırmayı da başardık. İlçe yönetimimizde yeni yol haritasında Naşit Türkan-başkan vekilliğine, Güliz Yavaş-Halkla İlişkiler Birim Başkanlığına, Ahmet Bayer-Mali İşler Birim Başkanlığına, 
Enver Yavaş-Disiplin Kurulu Başkanlığına, Ebru Büyükdere-Eğitim Birim Başkanlığına, Hasan Abacı-Tarım Politikaları Birim Başkanlığına, Erdal Tatlı- Siyasi İşler Birim Başkanlığına, 
Sadık Bıyığıbüyükoğlu- STK Birim Başkanlığına, Yüksel Kaya-Teşkilat Birim Başkanlığına, Hasan Korkmaz- İdari İşler Birim Başkanlığına, Adem Can-Engelliler Kurulu Birim Başkanlığına, Bahattin Dündar-Başkan Danışmanlığına ve Berna Uslu hanımefendiyi de İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atayarak yeni çalışma döneminde kendilerinden üst düzey çalışma bekliyoruz. Ayrıca siyasetin olmazsa olması mahallelerimizde de Kadir Okay- Mutlular, Veysel Erden - Çiftehavuzlar, Halim Yaşar- Dikkaldırım, İlhan Zenginer-Yeşilova, Gökhan Pekdemir- Başaran, İsmail Yıldız- Demirtaş, ve Fatih Şen kardeşimizi de Çirişhane mahalle başkanı olarak atamasını yaptık. Böylelikle atamasını yapılan mahallelerde Muhsin Başkanımızın ideolojisini yaşatan, Destici başkanımızın liderliğini gösteren mahalle başkanı sayımızda son atamalar la 43 e yükseldi. İnanıyorum ki biz millete hizmet yolunda siyasetin doğrusu hayatın doğrusu gerçeğiyle amatör ruhla profesyonel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda bize destek olan ve bu misyon ve yol haritası toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan kıymetli il yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplantının sonunda Başkan Yayla ile birlikte İl Kadın Kolları Başkanı Aydan Ayhan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Ayhan, Ahmet Kurt ve Nilüfer Kurt yani atanan ilçe yönetimi ve mahalle başkanlarına atama belgesi takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Toplantı fotoğraf çekimiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler
Mahmut Yayla
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Metruk binalar vatandaşın güvenliği için...
Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde kent estetiğini bozan, kaderine terkedilmiş ve tehlike oluşturan metruk...

Haberi Oku