BURSA HABERLERİ:
Muradiye'nin geleceğini beraber inşa edeceğiz

Bursa’nın tarihi dokusu ile öne çıkan mahallelerinden olan Muradiye Mahallesi yerel seçimler öncesi muhtar adayı Halime Paşa’nın hummalı seçim çalışmalarına tanıklık ediyor. Mahallesinde yediden yetmişe herkese tek tek ulaşma gayreti ile yola çıkan Halime Paşa, birbirinden dikkat çekici projeleri ile adından söz ettiriyor.  

Halime PaşaMuradiye Cazibe Merkezi Olacak

Muradiye Mahallesini, Bursa’nın cazibe merkezi yapacağını söyleyen Halime Paşa, ‘’Ben ve ekip arkadaşlarım, iyi bir takım olduk. Muradiye’yi Muradiyeliler yönetmeli sloganımız ile 31 Mart Seçimlerinde göreve gelir gelmez laf değil, icraat yapacağız. Mahallemizin pek çok potansiyeli var. Bu potansiyeller açığa çıkarılmalı. Mahallemiz adeta tarih kokuyor. Müthiş bir turizm potansiyeli var. Kadın kooperatifleri ile mahallemizdeki kadınların ekonomik anlamda kalkınmasını sağlayacağız. Gündüz kreşleri ise ekip olarak çok önemsediğimiz başka bir konu. Kısacası sadece hizmet etmeye değil, Muradiye’nin geleceğini inşa etmeye geliyoruz. Tüm Muradiye’yi, bizimle birlikte Muradiye’nin geleceğini inşa etmeye davet ediyoruz’’ dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Yeni Başkan Muharrem Or
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda yeni yönetim belirlendi. Yapılan oylamada...

Haberi Oku