ÖZEL HABER:
Özlem Acar güzelliği ile ödül gecesine damga vurdu

7 Mart Perşembe akşamı Bursa Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleşen geceye Türkiye’nin dört bir yanından katılım gerçekleşti. Farklı alanların temsilcilerinin buluştuğu gecede herkes kariyer yolculuğunda layık görüldüğü ödülü Özlem Acar’ın elinden aldı.
 
Edebiyat, sanat, müzik, sağlık, medya ve iş dünyasının önde gelen isimleri Bursa’da düzenlenen 2. Altın Meslek ve Kariyer Ödüllerinde buluştu. Yıl içindeki çalışmalarıyla adından söz ettiren ve sosyal medyada da çok konuşulan isimler ödülle taçlandırıldı. Başarılı ve güzel sunucu Özlem Acar, keyifli sunumuyla geceye renk kattı. Sunumunu üstlendiği gecede Yılın En Başarılı Kadın Sunucusu ödülünü Cihat Dündar’ın elinden alan Özlem Acar sevincini şu sözlerle paylaştı. “Her yıl büyük bir özenle sunumunu yaptığım gecede ödüle layık görülmek mutluluk verici. Gecenin Organizatörlüğünü üstlenen Cihat Dündar’a çok teşekkür ediyorum.”

 
 

Anahtar Kelimeler
AcarÖzlemÖzlem Acar
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku