BURSA HABERLERİ:
Demokrat Parti olarak özellikle Osmangazi ve Büyükşehir Belediyesi'nin icraatlarını büyük bir dikkatle takip edeceğiz
Seçimleri kazanan başta Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Erkan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olmak üzere tüm Belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve kıymetli muhtarlarımızı kutluyor, önümüzdeki 5 yıl içinde yapacakları görevlerinde başarılar diliyorum. Bursamız ve Osmangazimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Kıymetli hemşehrilerim;

Demokrat misyonun asli temsilcisi Demokrat Parti’yi Osmangazi Belediye Başkan Adayı olarak hakkıyla temsil etmeye gayret ettik. Maalesef arzu ettiğimiz sonucu elde edemedik ve gerek seçmenimize, gerek tabanımıza gerek de halkımıza karşı seçimi kazanamamanın mahcubiyeti içindeyim. Ancak tüm halkımızın da bildiği üzere ülkenin her yerinde olduğu gibi Bursa’da da seçmen iki kutuplu bir siyasi yapıya mahkum edilmiştir. Gerek iktidar, gerekse malum muhalefet bu siyasi iklimden nemalandıkları için bu iklimi değiştirmek bir yana değişmemesi için ellerinden geleni yapmışlardır. Devasa bütçelerle seçim çalışmaları yapılmış, seçmene seçim rüşvetleri dağıtılmış, kamu kaynakları hoyratça kullanılmıştır.

Değerli hemşehrilerim;

Her ne kadar karşılığını alamayacağını bilsek de bu devasa bütçeleri kullanan partilerden kaynaklarını açıklamalarını bekliyoruz. Bir diğer beklentimiz de özellikle Sayın Bozbey ve Aydın’dan bir önceki başkanların yaptıkları seçim harcamalarının ne kadarını belediyelerin kaynaklarından kullandıklarının tespit edilip kullanılan miktarın bu zatlardan ve partilerinden tahsil edilmesini ve Bursaspor Kulübü’ne gelir olarak aktarılmasını sağlamalarıdır. Tabi kendi harcamalarının hesabını da vermekten çekinmiyor iseler…

Değerli hemşehrilerim;

Demokrat Parti olarak özellikle Osmangazi ve Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarını büyük bir dikkatle takip edeceğiz. Bursa ve Osmangazi halkının hakkının yılmaz savunucusu olacak, onların hayrına yapılan her icraatın destekçisi ama hayrına olmayan her icraatın karşısında olacağız. Ayrıca seçim döneminde milletimize sunduğumuz vaatlerimiz öneri olarak sayın başkanlara sunup paylaşmaktan kaçınmayacağız, umarız ve dileriz ki halkımızın yararına olacağına inandığımız projelerimiz dikkate alınıp uygulanır, bundan büyük bir mutluluk duyarız. Zira Bursa ve Osmangazi halkının mutluluğu ve rahatı bizim mutluluğumuzdur.

Bu vesile ile tekrar yeni dönemin hayırlı olmasını ve seçilen başkanların başarılı olmalarını diler ve de değerli halkımızın yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutlarım.” dedi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Artvinliler Konfederasyonu tarafından düzenlenen "STK'ların Büyük Buluşması" organizasyonuna...

Haberi Oku