DÜNYA:
Çift kademeli deşarj sistemi ile 2018 yılında tüm dünyada 2,880 milyon m3 su tasarrufu

Tüm iş süreçlerini sürdürülebilirlik bakış açısıyla gerçekleştiren Geberit, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için sürdürülebilirlik hedeflerinin öngörülenin ötesinde gerçekleştirdi.
 
Geberit sürdürülebilir dünya için çalışmalarına devam ediyor
2018 yılında tüm dünyada 2,880 milyon m3 su tasarrufu yapılmasını sağlayan Geberit, ‘su’ya olan bağlılığını kanıtladı. Doğal kaynakları optimum kullanarak, gelecek kuşakların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için herkesi daha az su tüketmeye ve çevreye duyarlı olmaya davet eden Geberit, çift kademeli deşarj sistemine sahip rezervuarları sayesinde 1998 yılından beri tüm dünyada 28,100 milyon m3 su tasarrufu sağladı. Dünyanın en sürdürülebilir şirketleri listesinde yer alan Geberit, 2018 Sürdürülebilirlik Raporuna göre; üretiminin çevreye etkisini yüzde 43 oranında azalttı. Üretim esnasında çıkan karbondioksit miktarını ise yüzde 42 oranında azaltan Geberit, kullandığı su miktarını da önemli ölçüde azaltarak çevreye olan duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu.
 
Geberirt Genel Müdürü Ufuk Algıer, 360 derecelik sürdürülebilirlik yaklaşımını DNA’sına kodlayan bir marka olarak çevreyi ve iş sağlığı-güvenliği konularını her zaman ön planda tutmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Geberit’in var olan tüm tesisleri sürdürülebilirlik bakış açısına uyumlu ve doğaya saygılıdır. Kalite hedeflerimiz doğrultusunda her yıl çevre yönetimi anlamındaki risklerimiz titizlikle değerlendirilmekte, çalışanlarımıza çevre eğitimleri verilmektedir.”
 
2018 yılında Ar-Ge’ye 77,8 milyon CHF yatırım yapan Geberit, bu yatırımla eko-tasarım çerçevesinde su tasarrufu sağlayan ve sürdürülebilir ürünler geliştirmeye kararlı olduğunu kanıtladı. Ayrıca, gelecekteki yeniliklerin temeli olarak ilgili on yeterlilik alanına yatırım yapan Geberit; hidrolik, malzeme teknolojisi, hijyen, yüzey teknolojisi, elektronik, ses yalıtımı, statik, yangından korunma, proses mühendisliği ve sanal mühendisliğe odaklandı.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku

banner108