Mustafakemalpaşa Haberleri:
Mustafakemalpaşa Belediyesi 137 yaşında

Türkiye'nin ilk taşra belediyelerinden biri olan, 131 mahallesiyle Bursa’nın hizmet alanı en büyük bölgelerinin başında gelen Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kuruluşunun 137. yılı töreni, kutlama yürüyüşü ile başladı.
Adnan Menderes Meydanı önünden Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri ile birlikte belediye personeli katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Törende bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan, 137 yaşında bir kurumun mensubu olmakla onur ve gurur duyduklarını belirtti.
 
‘Hizmet kervanı sürecek’
 
Mustafakemalpaşa’daki hizmet kervanının yeni atılımlarla sürdüğünü dile getiren Başkan Kurtulan konuşmasında; “ İnsanların kimliğinin yanında diğer önemli bir meziyeti de hizmet verdikleri alan ve kurumdur. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak, 131 mahallesi ve 1742 kilometrekarelik alanıyla Bursa’nın %23’ünü kapsayan bu bereketli topraklara hizmet etmenin iftiharını yaşıyoruz. Hemşehrilerimiz, ‘daha iyi bir Mustafakemalpaşa’ için bize yetki verdi, bizlerde bu sorumluluk duygusuyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin ideallerini gerçekleştirmek için daha yapacak çok işimiz var. Bir kısım projelerimizi devam ettirirken, bir kısmının da ihalesini sürdürüyoruz. Kirmasti Deresi’nin sosyal hayata dâhil edilmesi için yıllarca verdiğimiz mücadele sonucu, ihalesi biten rekreasyon projesini imalat sürecine getirdik. Gençlik Merkezimizin ikinci etap çalışmalarının da yapımı başlıyor. Yunus Emre Mahallesi’ndeki pazaryeri ve sosyal tesis hızla sürerken, Yalıntaş’taki yeni hayvan pazarı da bitme noktasına geldi. Büyükşehirle birlikte 670 km’lik alandaki bütün yollarda ulaşım çalışmalarımızda devam etmektedir. İşimizi severek insanlara hizmet etmek büyük bir ibadettir. Bu ilgiyi kaybetmediğimiz sürece halkımızın sevgisi de bizimle beraberdir. Türkiye’deki hizmet yarışında hak ettiğimiz yeri almakla mecbur ve mükellefiz. Bu kurumda görev yapan ama şuanda aramızda olmayan bütün belediye çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, emekliye ayrılmış personelimize de esenlikler dilerken, personelimize de görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan törenin ardından Mustafakemalpaşa’da önceki yıllarda belediye başkanlığı yapan Mahmut Çolakoğlu ve Sadettin Sarcan’ı kabirleri başında ziyaret ederek dua etti.   
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108