Mustafakemalpaşa Haberleri:
Mahalle iftarları doludizgin sürüyor

Her yıl gerçekleştirilen geleneksel mahalle iftarlarıyla kardeşlik duygularına güç katan Mustafakemalpaşa Belediyesi, son olarak Lalaşahin ve Orta Mahalle’de düzenlenen etkinlikte vatandaşları bir sofra etrafında buluşturdu.
2 mahallede kurulan bin kişilik iftar sofrasında hep birlikte oruç açmanın feyzini yaşayan vatandaşlara Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Sadettin Cangül ve AK Parti Teşkilatı da eşlik etti.
İftar öncesi vatandaşlarla selamlaşarak sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 7'den 70'e tüm Mustafakemalpaşalıların 8 yıldır aralıksız süren mahalle iftarları ile Ramazan'ın manevi iklimini güçlü bir şekilde yaşadıklarını söyledi. 
Başkan Kurtulan; “ İyi ki Ramazan var. Bu mübarek günlerde, medeniyetimizin köklerinden gelen paylaşma kültürünün sıcaklığını ve samimiyetini daha derinden hissediyoruz. Bu sofra etrafında sadece bir ekmeği değil birbirimizin sevgisini de paylaşıyoruz. Bizi millet yapan en büyük güç işte budur. Bu güzelliklerin ülkemizi kuşatmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Sadettin Cangül ise vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek; “ Birlik ve beraberliğimizi her geçen gün artırmak, ortak noktalarımızı, bizi bir arada tutan değerlerimizi çoğaltmak hepimizin amacıdır. Biz, biriz ve beraberiz. Hep birlikte Türkiye’yiz ” dedi.
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108