Mustafakemalpaşa Haberleri:
Bursa Emniyet Müdürü Ak'tan Başkan Kurtulan'a ziyaret

Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürü Ümit Güner'inde hazır bulunduğu ziyarette Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak'ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.
 
'Polisimizle birlikteyiz'
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sadi Kurtulan; " Emniyet Müdürümüzün Bursa'da göreve geldiği ilk günden beri huzur ve asayiş noktasında yaptığı özverili çalışmaları bizlerde takdirle izliyoruz. Emniyet Teşkilatımızın Mustafakemalpaşa'daki hizmetlerini de memnuniyetle karşılıyoruz. Devletimizin bu güzide kurumunun, vatandaşımızın can ve mal güvenliği konusunda ortaya koyduğu fedakarca çalışmaların artarak devam edeceğine inanıyorum. Belediye olarak, halkımıza ulaşacak hizmetlerde her zaman polisimizle birlikte olamaya devam edeceğiz. Sayın Osman Ak nezdinde tüm Emniyet Müdürlüğü görevlilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.
 
'Hedefimiz huzurlu şehir'
 
Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak ise konuşmasında; " Belediye Başkanımıza iade-i ziyaret fırsatını bulduğumuz için memnunuz. Kendisinden hem Mustafakemalpaşa'nın güzelliklerini öğrendik hem de güvenlik anlamındaki sorunlarını değerlendirdik. Emniyet birimleri olarak şehrimizin her yanında olması gerekeni yapmak için çalışıyoruz. Mustafakemalpaşa'nın da bir kısım sorunları olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili gereken tedbirleri geliştiriyoruz. Hep birlikte daha huzurlu ve daha güvenli bir Mustafakemalpaşa için çalışacağız " dedi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyaretin ardından Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak'a tablo hediye etti.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku