Mustafakemalpaşa Haberleri:
Basketbolun kalbi TATLITOP'ta atıyor

Türkiye'nin en önemli açık hava basketbol organizasyonlarının başında gelen, mücadele ve dostluk temelinde her yaştan sporcuyu çeyrek yüzyıldır parkede buluşturan TATLITOP’un 26. yılı kapılarını açtı.
Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin organizasyonuyla, Belediye Spor, Biz Olalım Spor ve Çimen Spor kulüplerinin katkılarıyla düzenlenen turnuvaya bu yıl, 20’si kız, 35’i erkek toplam 55 takım katıldı.
13 Temmuz’da Sırmalar Spor Kompleksi’nde başlayan müsabakalarda bugüne kadar 60 maç geride kalırken, nefes kesen mücadelelerin yaşandığı turnuvada 8 kategoride 240 sporcu kupa için parkeye çıktı.
 
Final 22 Temmuz’da
 
Marka turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, uzun soluklu bir spor etkinliğini devam ettirmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.
TATLITOP’un ev sahibinin bu organizasyona katılan sporcular ve destekleyenler olduğunu belirten Başkan Kurtulan; “ Güzel bir spor şöleni yaşıyoruz. Her yaştan sporcumuz parkede hünerlerini gösterirken aynı zamanda bu turnuvaya nasıl sahip çıktıklarını gösteriyor. Bu yılda büyük bir katılımın sağlanmasından dolayı mutluyuz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için önemli. En az bir spor dalını onların hayatlarına kazandırmayı hedefliyoruz. TATLITOP da 26 yıldır bir marka olarak bu amaca en güzel şekilde hizmet ediyor. Sokak basketbolunun kalbi Mustafakemalpaşa’da önümüzdeki yıllarda atmaya devam edecek ” dedi.
Tek pota altında oynanan 26. TATLITOP Basketbol Şöleni, her gün saat 18.00’da başlayan müsabakalarla 22 Temmuz’a kadar devam edecek.
 
 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku