Mustafakemalpaşa Haberleri:
15 Temmuz şehitleri anılıyor

Darbe girişiminin 2. yıldönümünde düzenlenecek olan ‘Bir Destandır 15 Temmuz’ temalı etkinlik, kaymakamlık ve belediyenin ev sahipliğinde Adnan Menderes Meydanı’nda yapılacak.
15 Temmuz Pazar günü saat 20.00’da Mehter Takımı’nın gösterileriyle başlayacak anma töreni, TRT sanatçısı Bünyamin Aksungur’un Kahramanlık Türküleri Konseri ile devam edecek.
Tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez’in katılacağı söyleşinin ardından 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde milli irade destanı yazan şehit ve gaziler için mevlit okutulacak.
Kahramanlık öyküsünün yazıldığı 15 Temmuz'un son etkinliğinde ise tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 00.13'te Adnan Menderes Meydanı ile Heykel arasında 'Demokrasi Yürüyüşü' gerçekleştirilecek.
 
 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku