Mustafakemalpaşa Haberleri:
117'lik Çınara Vefa Ziyareti!
1900 yılında Selanik'te doğan ve Balkan Savaşları'nda Türkiye'ye göç ettiği öğrenilen Fatma Bingöl'ün Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Kurtulan, yaşlılara saygıyı öncelik kılan bir kültüre sahip olduklarını söyledi.
Geçmiş ve gelecek arasında bir köprü olan yaşlıların milletin onuru olduğunu belirten Başkan Kurtulan; " Bu özel günde Fatma ninemizle buluşma imkanı bulduk. Hala kendi işini görmeye çalışan azmine şahit olduk. 117 yıllık yaşama sığdırılan anıları konuştuk, ihtiyaçlarını tespit ettik ve evinde sürdürdüğümüz tadilat çalışmalarını inceledik. Diğer isteklerini de kısa zamanda karşılayacağız. Geleneklerimiz bizlere yaşlılara hürmet etmenin, onlara saygı göstermenin yüceliğini öğretti. Bu benzersiz duyguları gelecek kuşaklara taşıyarak; dünümüzün kahramanları, bugünümüzü borçlu olduğumuz büyüklerimizi her fırsatta her koşulda mutlu etmek boynumuzun borcudur. Mustafakemalpaşa'nın ninesi olan Fatma teyzemize sağlık ve huzur diliyorum " dedi.
Başkan Kurtulan ziyarette, Fatma Bingöl'e çamaşır makinesi hediye etti. 
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Mustafakemalpaşa'da su kesintisi uyarısı...
BUSKİ'den, Mustafakemalpaşa için su kesintisi uyarısı geldi.

Haberi Oku