Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan Lokma Dağıttı!

Bu yıl 5.’si düzenlenen etkinlik, Çırpan Cami ve Bardakçı Mehmet Sokak’ta gerçekleştirildi.

Mahalle esnaflarının ev sahipliğinde yapılan programda Kuran-Kerim ve Mevlit okunarak, şehitler için dualar edildi.
Katılımcılara lokma, ayran ve Mustafakemalpaşa Tatlısı’nın ikram edildiği hayır gününde vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen bu tür etkinliklerin toplumun birlik ve beraberliğine güç kattığını söyledi.
Başkan Kurtulan; ” İnsanlar arasında kaynaşmaya, komşuluğun güçlenmesine büyük katkı sağlayan bu hayır günlerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu kültürleri yaşatmak çok önemlidir, bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir ” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

Mustafakemalpaşa'da su kesintisi uyarısı...
BUSKİ'den, Mustafakemalpaşa için su kesintisi uyarısı geldi.

Haberi Oku