MUTLU DANIŞANLARIN ÖDÜLLÜ PSİKOLOĞU: ŞELALE ÜNSELİ OLDU

Türkiye'nin birbirinden başarılı isimler aynı gecede buluştuğu organizsayon renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Edebiyat, sanat, müzik, sağlık ve medya dünyası Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinde başarısını taçlandırdı. Basının ve ünlü isimlerin bulunduğu gecede ünlü psikolog Şelale Ünseli Yılın En Dikkat Çeken Psikolojik Danışmanı ödülünü aldı. 

Aldığı ödüller ile adından söz ettiren ve medyada geniş yer alan Şelale Ünseli başarısına bir yenisini daha ekledi.  Orkide Müzik Medya Ödüllerinde Yılın En Dikkat Çeken Psikolojik Danışmanı ödülünü alan Şelale Ünseli duygularını şu sözlerle dile getirdi: 

"Aldığım ödüllerin her biri danışanlarımın iyileşmesiyle, kendilerine yenilik karmaları ile bana verilen ödüller olduğu için çok kıymetli. O yüzden bu tür ödüllerin yeri ayrı. Yeni başarılarda görüşmek üzere." 

Gece için hazırlanan özel şovları seyreden Şelale Ünseli daha sonra ödül töreninden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler
Ünselişelale
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

GÜNDEM ÖZELİN KONUĞU KEMAL ÇİÇEK
Sıfırdan başladığı yolculuktaki azmi ile 24 yıllık mesleki deneyiminde pek çok kişiye istihdam sağlayan...

Haberi Oku