Ender Saban 2023 yılında ödüle doydu
Ender Saban: ''1985 Üsküdar doğumluyum. İstanbul Anadolu Lisesi Fen Matematik bölümünde okudum. Yeditepe Üniversitesi Plastik Sanatlar Bölümü mezunuyum ve Görsel İletişim Tasarımından da yan dal yaptım.


Yeditepe Sinema ve Tiyatro Kulübü'nde ilk oyunculuk eğitimlerimle birlikte sahne aşkından nasibimi aldım. Öğrenciyken, Work & Travel programıyla ilk yurt dışı tecrübemi edindikten sonra İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ve Almanca eğitimleri aldım.

 
Best Model Ajans'ta çeşitli dizilerde yardımcı oyunculuk, ve özel eğitim kurumlarında, yönetici asistanlığı, tasarımcılık, satranç ve resim öğretmenliği yaptım, mental aritmetik eğitmenliği eğitimi aldım.

 
2013'de çocuklarda dikkat, odaklanma, konsantrasyon ve beyin gelişimine katkı sağlamak amacıyla 'Ender Saban Eğitim Danışmanlık' kuruldu. Normal seviyelerdeki birçok çocuğumuz, beyinleri gelişerek dahi seviyelerine yükselirken ve istedikleri sanat, ders, spor gibi alanlarda üstün başarılar elde ederken, TRT1'de Pelin Çift'in İyi Fikir programına, zihinden hızlı işlem yapan öğrencimle birlikte canlı yayın konuğu olduk. 4 basamaklı bölme işlemlerini yarım saniyede zihinden yaparken aynı anda röportaj veriyordu. Ardından yarım saniyede, hem 4 basamaklı zihinden bölme hem de aynı anda sorduğum 2 basamaklı zihinden çarpmayı işitsel yapan öğrencimle birlikte, mental aritmetikte Türkiye'de ve Dünya'da 'bir ilki daha' başarmış olduk. Pandemi ile birlikte online hizmete geçildi.

 
2021'den bu yana, halen devam etmekte olan, çeşitli alanlarda uzman eğitmenlik ve kişisel gelişim eğitimleri almaya başladım. Nefes koçluğu, yaşam koçluğu, motivasyon koçluğu, NLP, EFT, eğiticinin eğitimi, bilinçaltı sembol dili, kuantum, bioenerji, akıl ve zeka oyunları, eğitim ve öğrenci koçluğu, çocuk gelişimi eğitimi gibi alanlarda sertifika sahibi oldum.

 
10 senedir mesleğimde, çocuk ve anne psikolojisinin, çocukların dikkatlerini toplayabilmesindeki ve eğitim başarılarındaki muazzam etkisinin önemini kavradıktan sonra, ailelere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 2021 yılında 2. üniversite olarak Psikoloji Lisans ve Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı, özel öğrenci olarak okumaya karar verdim. Ek olarak aldığım çeşitli terapi eğitimleri ile alet çantamı çeşitlendirmeye devam ediyorum..
 
2022'de halk yararına düzenlenen bir sosyal sorumluluk projesi olan Enerji Sempozyumunda uzman nefes eğitmenliği ve sunuculuk yaparak görev aldım.
 Başarılı öğrencilerimizin, dahi çocuklarımızın 'Türkiye ve Dünya'da bir ilk olan' ilginç şov videoları, medyacılar tarafından da keşfedilince, muhteşem ödüllere layık görülmek ve çeşitli TV programlarına konuk olmak nasip oldu. 2023'de de Ritim Akademi'de kamera önü oyunculuk eğitimlerimi tamamladım.''
 
ÖDÜLLER
1- Crazy Life 2022 Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Danışmanı
2- Altın Melek 2022  Yılın En İyi Eğitim Danışmanı
3- Diamonds of Turkey 2022 Yılın En Başarılı Eğitim Danışmanı
4- RC Menajerlik 2022 Yılın Gelecek Vadeden Eğitim Danışmanı
5- Sun Awards 2023 Yılın En Başarılı Eğitim Danışmanı
6- Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri 2023 Yılın Eğitimde Öncü İsmi
7- Gold Fame Prestige Awards 2023 Yılın En Başarılı Erkek Eğitim Danışmanı
 
 
 
TV PROGRAMLARI
TV 8,5 INT Rüya Coriç ile Business Time
Business Channel Gülben Akgül ile İşi Bilen
Beyaz TV Ivana Sert ile İş Dünyası
Kanal 34 Cihat Dündar ile Gündem Özel
Super7 TV Esra Yaşar ile Öğle Arası, Dahi Çocuk Yetiştirmek
 
 

 
Anahtar Kelimeler
EnderSabanödül
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

GÜNDEM ÖZELİN KONUĞU KEMAL ÇİÇEK
Sıfırdan başladığı yolculuktaki azmi ile 24 yıllık mesleki deneyiminde pek çok kişiye istihdam sağlayan...

Haberi Oku