GÜNDEM ÖZELİN KONUĞU KEMAL ÇİÇEK

Kanal 34 ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında mesleki kariyerini anlatan Kemal Çiçek samimi açıklamada bulundu. 

BİR ARKADAŞA BAKIP ÇIKACAKTI SEKTÖRÜN LİDERİ OLDU

Mezun olduktan hemen sonra girişimciliği ile adım attığı gıda sektöründe birçok zorlukla karşılaşan ve zaman zaman zorbalıklara da maruz kalsa da pes etmeden yoluna devam eden ödüllü gıda mühendisi Kemal Çiçek, 24 yıl ve 13 firmalık geçmişini Cihat Dündar'a anlattı. Meslekte işveren dili,  çalışan dili ve müşteri diline oldukça hakim olan Kemal Çiçek, sektöre gönül veren gençleri desteklediği konusuna da vurgu yaptı. 

Sektörün zorluklarını anlatan Kemal Çiçek hijyen ve temizliğin olmazsa olmaz olduğuna da dikkat çekti. 


Keyfli geçen sohbette Türkiye'nin dört bir yanına hizmet verdiğini dile getiren Kemal Çiçek alanında aldığı ödüllerin mutluluğunu da paylaştı. Gıda Mühendisi Kemal Çiçek'in konuk olduğu Gündem Özel, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kanal 34 arşivinde.
Anahtar Kelimeler
KemalçiçekKemal Çiçek
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

MUTLU DANIŞANLARIN ÖDÜLLÜ PSİKOLOĞU: ŞELALE...
Türkiye'nin prestijli ödül organizasyonlarından olan Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri gösterişli...

Haberi Oku