BURSA HABERLERİ:
Osmangazi'de üreten kadınlara tam destek: Başkan Erkan Aydın Kadın Girişimciler Sokağı'nı ziyaret etti

Osmangazi Belediyesi, kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılım sağlaması amacıyla yürüttüğü projelere devam ediyor. Siyah İncir Festivali kapsamında kurulan Kadın Girişimciler Sokağı, el emeği ürünleriyle yerel ekonomiye katkı sunan kadınları Bursalılarla buluşturdu. Takıdan tekstile, el yapımı süs eşyalarından hediyeliklere kadar pek çok farklı ürünün yer aldığı stantlar ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Başkan Erkan Aydın: "Üreten kadının ekonomiye katkısı çok kıymetli"

Kadın Girişimciler Sokağı’nı ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, stantları tek tek gezerek üretici kadınların çalışmalarını inceledi. Yaklaşık 80 dernekle birlikte koordineli şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Aydın, "Kendi el emeği, göz nuru ürünleriyle hem gelir elde ediyorlar hem de derneklerinin faaliyetlerine destek oluyorlar. Tophane'den Kükürtlü'ye kadar her hafta farklı noktalarda onları destekliyoruz. Üreten kadının aile ekonomisine katkıda bulunması bizim için çok kıymetli" dedi.

Kadın girişimciler ise ürettikleri özel tasarımları vatandaşlarla buluşturma fırsatı sunan ve her zaman yanlarında olan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkürlerini iletti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Nilüfer Belediyesi ve BUÜ Tıp Fakültesi'nden...
Nilüfer Belediyesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliğiyle bünyesinde sağlık kuruluşu...

Haberi Oku