BURSA HABERLERİ:
Osmangazi Belediyesi'nden Bursa Erkek Lisesi'nde açık hava sineması keyfi

Osmangazi Belediyesi, yaz akşamlarını kültür ve sanatla zenginleştiren etkinlikleri kapsamında vatandaşları nostaljik açık hava sinemasında buluşturdu. “Osmangazi’de Yaz Film Gösterimleri programı çerçevesinde tarihi Bursa Erkek Lisesi Bahçesi’nde düzenlenen etkinlik, çocuklardan yetişkinlere her yaştan katılımcının yoğun ilgisini gördü. Açık havada sinema izleme fırsatı bulan aileler, bir araya gelerek sıcak yaz akşamının tadını dev ekran karşısında çıkardı.

Ücretsiz film gösterimleri yaz boyunca devam edecek

Etkinlik öncesinde alanı dolduran çocuklara patlamış mısır ikram edilirken, dev ekranda yansıtılan sinema filmi izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Kültür ve sanat etkinliklerini ilçenin dört bir yanına taşımayı hedefleyen Osmangazi Belediyesi, bu proje ile vatandaşlara ücretsiz ve erişilebilir sosyal ortamlar sunmayı sürdürüyor. Yaz boyunca ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilecek gösterimlerle, hem çocukların tatil anılarının zenginleştirilmesi hem de ailelerin birlikte vakit geçirebilecekleri alanların artırılması planlanıyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku