BURSA HABERLERİ:
BUSKİ'ye Tarihi Başarı: 750 Puanı Aşarak ‘Bursa Sürdürülebilirlik Büyük Ödülü'nün Sahibi Oldu!
banner130

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin su ihtiyacını kesintisiz karşılamak ve suyun yaşamsal döngüsünün sürdürülebilirliğini güvence altına almak amacıyla hayata geçirdiği çevre dostu proje ve yatırımlarla ödüllendirildi. Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen başarılı çalışmalar, KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD tarafından verilen ‘Bursa Sürdürülebilirlik Büyük Ödülü’ne layık görüldü.

Kamu Kuruluşu Olarak 750 Puanın Üzerine Çıktı

KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğiyle Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde görkemli bir Bursa Sürdürülebilirlik Ödül Töreni gerçekleştirildi. Türkiye’de bir kamu kuruluşu olarak kapsamlı sürdürülebilirlik değerlendirme sürecine dahil olan BUSKİ, yapılan denetim ve değerlendirmelerde 750 puanın üzerinde skor elde ederek ‘Bursa Sürdürülebilirlik Büyük Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Büyük Ödül Merinos AKKM’de Takdim Edildi

Düzenlenen ödül törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba’yı temsilen Başkan Vekili Osman Şahin katıldı. Elde edilen büyük ödül; KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ürkmez ve BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Hatunoğlu tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Şahin, BUSKİ Genel Müdür Vekili Mesut Boz ve BUSKİ personeline takdim edildi.

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

  • Bursa Sürdürülebilirlik Büyük Ödülü’nü hangi kurum kazandı?KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğinde düzenlenen organizasyonda, suyun yaşamsal döngüsünü koruyan yatırımları ve 750 puanın üzerindeki skoruyla Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü büyük ödülün sahibi oldu.

  • Bursa Sürdürülebilirlik Ödül Töreni nerede düzenlendi ve ödülü kimler takdim etti?Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende büyük ödül, KalDer Bursa Şubesi Başkanı Serkan Ürkmez ve BUSİAD Başkanı Tuncer Hatunoğlu tarafından Başkan Vekili Osman Şahin ile BUSKİ Genel Müdür Vekili Mesut Boz’a takdim edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa’da Toplu Ulaşım Kışa Hazır: BURULAŞ...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, 15 Kasım’da başlayacak kış lastiği zorunluluğu öncesinde...

Haberi Oku