YAŞAM:
İŞBİR YATAK'TAN BABALAR İÇİN SAĞLIKLI VE KONFORLU HEDİYELER

Yüksek yastık seven babalara baş ve boyun desteği sunan ViscoLife yastık ile sağlıklı bir uykunun ardından, babanızın yeni doğan güne zinde uyanmasına destek olurken, bel bölgesini rahatlatarak, sırt desteği ile doğru duruş pozisyonu sağlayan ViscoFort oturma ve sırt minderi ile gündelik yaşamın her anında onu konforla buluşturabilirsiniz.

“Babamın boynuna sağlık!” diyenler için ViscoLife yastık

Açık hücreli viskoelastik malzemeden üretilen ViscoLife yastık, yüksek yastık seven babalar için ideal bir konfor sunuyor. Sunduğu mükemmel hava dolaşımının yanı sıra, boyun ve omuz kaslarının tam gevşemesini sağlayan fonksiyonuyla da uykudaki pozisyona ve basınç noktalarına uyum sağlayarak, baş ve boyun bölgesini destekliyor.

Yaşamın her yerinde ViscoFort oturma ve sırt minderi

Bel bölgesini rahatlatarak, sunduğu sırt desteği ile doğru duruş pozisyonu sağlayan ViscoFort oturma ve sırt minderi, babaları aktif yaşamın her yerinde konforla buluşturuyor. Omurganın doğal eğriliğini koruyarak sırt ve bel ağrılarının oluşmasına engel olan ViscoFort ile babalar, evde, ofiste ve arabada doğru bir duruş pozisyonu elde ediyor. Birbirine birleştirilmiş iki parça halinde olan ViscoFort, sırt desteğinin yanı sıra rahat bir oturma alanı sunuyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku