YAŞAM:
ÇİLEK MOBİLYA 2020 YILININ KAİZENLERİNİ SEÇTİ

Yalın Üretim Felsefesini uygulayan ve çalışanlarının da katılımı ile her yıl üretim faaliyetlerini geliştiren Çilek Mobilya, 2020'de hayata geçirdiği iyileştirme çalışmalarını değerlendirdiği KAIZEN Ödülleri organizasyonunu gerçekleştirdi. 

2020 yılında toplamda 1330 iyileştirme hayata geçirilirken; her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen KAIZEN ödülleri kapsamında, yılın en iyi Kaizenlerine ve en çok Kaizen önerisinde bulunan çalışanlara ödülleri ve sertifikaları verildi. Yapılan değerlendirmeler ile 2020 yılında verimlilik ve maliyet alanında verdiği Kaizen önerileriyle Halit Dede birinci; verimlilik, malzeme, maliyet ve çevre alanındaki Kaizen önerileriyle Erkan Bilgili ikinci; verimlilik ve maliyet alanındaki Kaizen önerisiyle de Adem Yumak   üçüncü olmuştur. Yılın en çok kaizen önerisinde bulunan Kaizen şampiyonu ise 45 Kaizen sayısı ile Kazım Yıldırım oldu.

2008 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin de desteğini alarak çalışmalarına başlayan Çilek Mobilya’nın, 3 yıl sonunda dünya standartlarında üretim yapan tesislerinde 'Yalın Üretim Sistemi'ni uygulamaya başladığını belirten Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek, bugün de ürün ve hizmetleri israfsız, ilk seferde doğru olarak üretip en hızlı şekilde müşteriye sunmaya ve bu anlayışı her yıl çalışanlarının da katkısı ile geliştirmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Yalın Üretim Sistemi'ni uygulayan; kayıplarını ölçen, analiz eden, sürekli iyileştiren ve öğrenen, hedef odaklı bir organizasyon kültürü ile verimlilik ve kalitesini artıran bir üretim anlayışının global rekabet ortamında Çilek Mobilya’ya avantaj sağladığını belirten Çilek, “Yalın düşünce sisteminin temel felsefesinde sisteme yük getiren tüm israflardan arınmak yer alıyor. Bunu başarmanın ön koşulunun da insana saygı ve sürekli eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Bu sayede de dünyanın her yerinde çalışanlarımızın da katkısı ile müşteri memnuniyetine dönüşen bir üretim çıktısı alıyoruz" dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku

banner108