Türkiye Finale Yükseldi!

 Dubai’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2015 FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) U23 Erkekler Dünya Şampiyonası bugün oynanan yarı final ve klasman maçlarıyla devam etti.
U23 Erkekler Milli Voleybol Takımı,yarı final maçında Küba'yı 3-0 yenerek adını finale yazdırdı. Ay yıldızlı ekibin yükselmesi bugüne kadar Türk Voleybol tarihinde erkeklerde ulaşılan en büyük başarı olarak tarihe geçti.
Turnuvanın ilk yarı final mücadelesinde Küba ile karşılaşan U23 Erkek Milli Voleybol Takımı, rakibini 25-19, 25-18 ve 27-25’lik setlerle 3-0 mağlup etti ve finale yükselmeyi başardı.
Milli Takımımız, finalde yarın TSİ 18.00’de İtalya ile Rusya arasında oynanacak ikinci yarı finalin galibi ile şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.
Bu arada 15 gün önce U23 Bayan Voleybol Milli Takımı da Ankara'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda final oynamıştı.

Anahtar Kelimeler
Türkiye-finale-yükseldi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku