Koşu, deniz ve güneşi buluşturacak yarış Merrell Alanya Ultra Trail 2021 için geri sayım sürüyor

2021 yılında gerçekleşecek ilk uzun mesafe patika koşusu yarışlarından biri olacak Merrell Alanya Ultra Trail, katılımcılara farklı mesafelerdeki yarışlara katılım imkanı da sunacak.

76 km mesafeli Merrell Alanya Ultra Trail, 48 km mesafeli Taurus Mountain Marathon, 28 km mesafeli Keykubat Mountain Run ve 17 km mesafeli Alaiye Short Trail’in kayıtları ise şu adreste devam ediyor: http://www.alanyaultra.com/

Elit atletler Tarihi Kızıl Kule, Damlataş Mağarası ve Alanya Kalesi gibi simge yerlerden geçecek

Günlük hayatta, outdoor aktivitelerde ve sportif faaliyetlerde ekstra konfor isteyenlerin markası Merrell’ın ilk kez isim sponsoru olacağı yarışta Merrell’ın uluslararası başarılara imza atmış atletlerinin yanı sıra ülkemizden de üst düzey sporcular boy gösterecek. Denisa Dragomir, Geogia Tindley, Vanessa Gebhardt,  Lina El Kott ve Sanna El Kott Alanya’da yarışacak elit Merrell atletlerinden bazıları olacak.

Şampiyon sporcular, Merrell Alanya Ultra Trail’de Tarihi Kızıl Kule, Damlataş Mağarası, muz bahçeleri, Alanya Kalesi ve Toroslar gibi Akdeniz’in simge noktalarının çevresinde koşma şansını da yakalayacak.

Ayrıca Merrell Alanya Ultra Trail, statüsü sayesinde katılımcılara ITRA “Uluslararası Patika Koşuları Birliği” puanı da kazandıracak.

Yörüklerin izinde dört mevsimi yaşatan yarış

Asırlar boyu göçebe olarak yaşayan yörüklerin rotalarını patika koşucularının deneyimlemesini sağlayan Merrell Alanya Ultra Trail, sporculara sunduğu parkurlar ile fark yaratıyor.

Yarışın start ve finiş alanında yaz mevsimini yaşayacak olan sporcular, Torosları kat edecekleri bölümlerde ise kış havasıyla buluşacaklar. Bu unutulmaz yarışın kurumsal destekçileri ise T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu olacak.

Merrell Alanya Ultra Trail, 2021 koşu sezonunu yörüklerin izinde koşarak başlatmak isteyen herkesi Alanya’ya davet ediyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku

banner108