Mesut Bakkal Küfür Nedeniyle İstifa Etti!

Mesut Bakkal, maç sonrası yaptığı açıklamada, bugün itibariyle görevini bıraktığını ifade etti.
Kimseyi kırmak, dökmek niyetinde olmadığını anlatan Bakkal, "Bazen bırakacağın yeri de duracağın yeri de iyi bilmen gerekiyor. Nasip denen bir şey var, bundan ötesi yok zaten. Belki bazı şeyler olmuyorsa olmaması gerektiğindendir. Bizler her zaman adam gibi geldik, adam gibi gideriz. Hiç kimsenin bize küfretmeye hakkı yok. 'İstifa' diye bağırabilirsiniz, tribün aşağı inebilir, ama ne ben, ne futbolcular, ne ekibim bu küfrü hak etmiyoruz. Tek serzenişim bu" şeklinde konuştu.
'SÖYLENENLERİ AYNEN İADE EDİYORUM'
İyi başladıklarını ve çok talihsiz maçlar oynadıklarını anlatan Mesut Bakkal, "Bir tatsızlık var. İnşallah bu tatsızlık bendendir. Çok iyi dostluklarımız oldu. Giderken de hiç 5 kuruş talebimiz olmaz. Burada sığınayım, kalayım, böyle bir şey yok. Önemli olan burada Mersin'in başarılı olması. İnşallah benden sonra düzelir. 30 dakikaya kadar iyi götürdük, geri pası ile yeniliyoruz. Bir şeyler var. Bir güdümsüzlük var, bir şey var. İyi yapmaya çalışan bir ekip var. Kimsenin iyi niyetinden şüphem yok. Ama hakikaten üzüldüm. Bu kadar bir şeyler yapmaya çalıştığım bir camianın tribününden küfür edilmesi benim gücüme gitti. Bunu hiç kimse hak etmiyor. 'İstifa' diye bağırabilirsiniz, veya 'bırak git' diyebilirsiniz, -herkese mal etmiyorum- ama aynen söylenenleri iade ediyorum. Bunu ne ben hak ediyorum, ne oyuncularım hak ediyor. Bu saatten sonra fazla kalmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
'BU KADAR TEPKİ VARKEN DE BAĞLASANIZ DURMAM'
Bu camianın önünü açmaları gerektiğini, ileriki tarihlerde herkesin birbirine yine işinin düşeceğini ve bu camianın içinde olduklarını vurgulayan Mesut Bakkal, şöyle devam etti: "Dostluklarımızın, arkadaşlıklarımız bozulmaması gerekiyor. Benim hiç kimseden bir şikayetim yok. Elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalıştım. Ama hayatımın en talihsiz maçlarını oynadım. İnşalah talihsizlik bendedir. Şansızlık. Bu camiaya benim bırakmam iyi yansır. Herkesin ağzından çıkanı kulağı duyması gerekiyor. Bir gün bir yerde herkesin herkese işi düşer. Ben burada küfrü hak edecek hiçbir şey yapmadım. 15 bin kişi 'istifa' diye de bağırdı, ama böyle küfür olmaz. Bu bana değil, bir başkasına da yapılacaktır."
Basın mensuplarından helallik isteyen Bakkal, istifasının kulüp yöneticileri ile görüşme şansı bulup bulmadığı yönündeki soruya ise "Gerek yok. Bu kadar taşkınlıktan sonra gerek yok. Ben kalmam artık. Bu kadar iş cıvıdıktan sonra kalmam. Geçen hafta oynadığımız güzel bir oyun var. Bu hafta galip gelse idik devam ederdik. Bu kadar tepki varken de, afedersiniz bağlasanız durmam" cevabını verdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku