Mehmet Özdilek Gençlerbirliği'nde!

 Stuart Baxter ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, eski teknik direktörleri Mehmet Özdilek’te karar kıldı. 2013-2014 sezonunda yine Gençlerbirliği teknik direktörlük görevini üstlenen genç teknik adam yeni sezon öncesi takımdan ayrılmıştı. Özdilek’in ayrılma nedeninin ise takımda yer alan birçok yabancı oyuncunun gönderilmesini istemesi ve yeni transfer yapılamasını talep etmesi olarak gösterilmişti. Başkan İlhan Cavcav ise genç teknik adamın taleplerini maliyetli bularak yollarını ayırmıştı.
Mehmet Özdilek daha önce görev yaptığı dönemde Gençlerbirliği başında ligde ve kupada toplam 28 maça çıktı bu maçlarda 13 galibiyet 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet almıştı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku