Kasımpaşa:0 Fenerbahçe:1

 Son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki için Kasımpaşalı ve Fenerbahçeli futbolcular, ısınmaya üzerlerinde Türk Bayrağı ve 'Teröre karşı birlikteyiz', tişörtleriyle çıktı. Fenerbahçe sahaya çıktığında sarı lacivertli taraftarlar ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ diyerek teröre tepki gösterdi. Daha sonra Fenerbahçeli oyuncular kendi taraftarlarının bulunduğu tribünün önüne giderek dostluk görüntüleri verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç önce yayıncı kuruluşa son günlerde yaşanan terör olayları ve şehitlerimiz için açıklamalarda bulundu. Şehit haberlerini duyunca çok üzüldüğünü kaydeden Pereira, "Şehit olan vatandaşların ailelerine başsağlığı diliyorum. Hayata bakış felsefem her zaman savaşa hayırdır. Savaşlara karşıyım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan karşılaşma için takımlar sahaya #TeröreKarşıBirlikteyiz pankartları ile çıktı. Kasımpaşa’da teröre tepki ve şehitleri anma adına karşılaşmaya kırmızı forma ile çıktı.

Ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira da üzerinde Türk bayrağı ve üç büyük takım Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın amblemlerinin bulunduğu tişört ile maça çıktı. Kasımpaşa’nın hocası Rıza Çalımbay ise üzerinde Türk bayrağı bulunan tişört ile saha kenarında ki yerini aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada Raul Meireles'in pası ile orta alanın biraz ilerisinde topla buluşan Van Persie topu sürerek ceza yayına gelmeden uzaktan sert vurdu ancak kaleci Andreas Isaksson üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.

12. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Del Valle sağ ayağı ile plase vuruşunu yaptı ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gitti.

29. dakikada Ozan Tufan’ın havadan uzun pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Van Persie bekletmeden vuruşunu yaptı fakat kaleci Isaksson iki hamlede topa sahip oldu.

42. dakikada Fenerbahçe, Josef De Souza'nın golü ile öne geçti. Nani'nin sol köşeden kullandığı kornerden gelen topa altıpas üzerinde Josef De Souza dokunarak ağlara gönderdi: 0-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
56. dakikada Veysel Sarı’nın ceza alanı sağ çaprazından sert şutunda top kale direğinin yanından az farkla auta gitti.

77. dakikada Kasımpaşa'da Veysel Sarı, rakibi Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü ve pozisyon sonrasında hakeme gösterdiği tepkiden dolayı da doğrudan kırmızı kart ile takımını on kişi bıraktı.

78. dakikada kırmızı kart pozisyonundan sonra sol köşe bayrağının hemen önünden kullanılan serbest vuruşta Caner Erkin ortasını ön direğe doğru gönderdi. Savunmadan seken top ceza yayı içerisindeki Markovic'de kaldı. Markovic bekletmeden vuruşunu yaptı ancak top kalenin üzerinden dışarı gitti.

90+2. dakikada Volkan Şen'in ara pasında Fernandao'nun ceza sahası hemen dışından vurduğu sert şutta kaleci Isaksson meşin yuvarlağı yumruklayarak gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku