Mustafakemalpaşa Haberleri:
Kütüphaneler Haftası'nda anlamlı etkinlik

26 Mart -1 Nisan Kütüphaneler Haftası’nda Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirilen programda, Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren ve Halk Kütüphanesi Müdürü Mümine Aydın, öğrencilerle birlikte kitap okudu.
Tüm yurtta eş zamanlı olarak saat 12.30-13.00 arası yapılan ‘Kitap Okuyoruz’ etkinliğine, öğretmenler ve vatandaşlarda destek verdi.
Bu aktivite ile kitaba ve kütüphanenin önemine dikkat çektiklerini söyleyen Halk Kütüphanesi Müdürü Mümine Aydın; “ Halkımıza açık olarak bu etkinliği meydanda yaptık. Ne kadar okursak, toplum olarak o kadar bilinçli ve eğitimli oluruz. Kütüphanemizdeki 24 bin kitabımız okuyucularını bekliyor.  Bu anlamlı programa destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
‘Kütüphaneden yararlanmalıyız’
 
Okumanın hayata renk kattığını belirten Belediye Başkanın Sadi Kurtulan ise konuşmasında; “ Kütüphaneler Haftası’nı güzel bir faaliyetle kutladık. Eğer hafızamıza anlamlı bilgileri nakşedemiyorsak o hayat boş geçiyor demektir. Kayıtlarımıza bu bilgileri daha çocuk yaşlarda koyabilirsek geleceğimiz daha parlak olacaktır. Okumanın, yeni bilgiler öğrenmenin yaşı yoktur. Kütüphanemiz herkese açıktır. Buradan yararlanma alışkanlığını arttırmamız gerekiyor. Okuma zevkini kazandığımız sürece hem kendimize hem de içinde yaşadığımız topluma faydalı olabiliriz ” dedi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku