Mustafakemalpaşa Haberleri:
Büyük maratonda Belediye Spor farkı

Birçok bölgede düzenlenen yarışlara Mustafakemalpaşa’yı temsilen katılarak önemli başarılar kazanan Belediye Spor Atletizm Takımı, Türkiye'nin en çok ilgi gören ve en büyük patika yarışı olan İznik Ultra Maratonu’nda 2 birincilik kazandı.
Macera Akademisi-Race Setter tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi’nin desteğiyle 2012 yılından beri geleneksel olarak her yılın Nisan ayında düzenlenen İznik Ultra Maratonu’na bu yıl 20 ülkeden 1000'e yakın sporcu katıldı.
140, 90, 50, 30 ve 15 km'lik doğal parkurları aşarak maceralı bir yarış yapma fırsatı yakalayan atletler, hem zorlu hem de keyifli bir madalya mücadelesi verdi.
Maratona katılan Belediye Sporlu atletlerde 30, 50 ve 90 km parkurlarında kürsüye çıkmak için ter döktü.
İznik Ultra Maratonu 90 km yarışmasında Belediye Spor’un başarılı atletleri Tanzer Dursun 9 saat 8 dakika ile birincilik kürsüsüne çıkarken, 50 km yarışmasında da Mehmet Sarıoğulları
5 saat 11 dakika ile yaş grubunda birinciliği elde etti.
50 km yarışında Deniz Çelik ise 5 saat 50 dakika ile 11. sırada yer aldı.
 
 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku