Mustafakemalpaşa Haberleri:
Şehit babası Sekin'den duygulandıran ziyaret

2017 yılında İzmir Adliyesi önünde yaşanan hain terör saldırısında birçok insanın hayatını canı pahasına kurtararak şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın davetlisi olarak Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti. 
Şehit babası Sekin’i makamında kabul ederek sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, kahraman polisin 80 milyonun kalbinde ebediyete kadar yaşayacağını söyledi.
Başkan Kurtulan: “ Mehmet amcamızla Başbakanımızın Bursa ziyaretinde tanıştık ve Mustafakemalpaşa’ya davet ettik. Kendisi de bizi kırmayarak bu davetimize nezaketle karşılık verdi. Şüphesiz ki ülkemiz kahramanlar toprağıdır. Anadolu’ya ilk ayak basışımızdan beri bu millet bağrından çok büyük kahramanlar çıkarmıştır. Şehit polisimizde bunlardan biridir. Ülkemizin birliğini bozmaya çalışanlara karşı tek başına mücadele etmiş ve şehadete ulaşmıştır. Şehitlerimiz gibi onların aileleri de milletimizin kalbinde mümtaz bir yerdedir. Kahramanlarımızın emaneti olan şehit ailelerimizin millet ve devlet olarak her zaman yanında olacağız. Ülkemizin dirliği için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimize şükran borçluyuz ” dedi.
Mehmet Zeki Sekin ise Mustafakemalpaşa’da olmaktan memnuniyet duyduğunu söylerken Başkan Sadi Kurtulan’a konukseverliğinden dolayı teşekkür etti.
Şehit babası Sekin daha sonra Kaymakamlık, Başsavcılık, Emniyet Müdürlüğü ve Garnizon Komutanlığı’na da nezaket ziyaretlerinde bulundu.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku