İNSAN:
Turkish Dictionary x Fabrika ile  Evde Yüzünüzü Güldürecek Detaylar

Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş destinasyonu Boyner, Instagram’da bir fenomen haline gelen Turkish Dictionary ile hayata geçirdiği  “Turkish Dictionary x Fabrika” kapsül koleksiyonuyla evlerimize de renk katmaya devam ediyor. 

Türkçe deyimlerin eğlenceli halleri bu koleksiyonda

Türkçe deyimlere yaptığı eğlenceli çevirilerle yüzbinlerce takipçinin beğenisini toplayan Turkish Dictionary’nin içerikleri, Fabrika’nın yeni kapsül koleksiyonunda yerini aldı.

Türkçe deyimlerinin eğlenceli çevirilerinin yer aldığı Turkish Dictionary x Fabrika koleksiyonunda yer alan duvar saatleri, kupa ve yastıklardan oluşan birbirinden eğlenceli ürünler yaratıcı tasarım tutkunlarını bekliyor.

Hem mesajları hem de tasarımları ile büyük beğeniyle karşılanan Turkish Dictionary x Fabrika Koleksiyonu, Ankara, İstanbul ve İzmir’deki seçili 20 Boyner mağazası ve boyner.com.tr’de yer alıyor. 

Turkish Dictionary x Fabrika Koleksiyonu’ndaki çok eğlenceli bu parçalar, 29.90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.   

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Yapılan yardım hem bedenleri hem yürekleri...
Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinin el emeği olan atkı, bere, eldiven, süs eşyası gibi ürünler,...

Haberi Oku