GÜNCEL:
Trabzonlar Derneği Başkanı Yüksel Birinci 'den Başkan Aydın'a Ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede geçtiğimiz haftalarda görevi devralan Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Birinci Ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. Görüşme Dernek Başkanı Yüksel Birinci Ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyareti üzerine gerçekleşti. Görüşmede Belediye Başkanı Bekir Aydın Trabzonlar Dernek Başkanı Yüksel Birinci ’ye hayırlı olsun dileklerini iletirken karşılıklı olarak Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “ Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Orhangazi’mizin önde gelen hemşeri derneklerinden birisidir. Birçok etkinliğine katıldığım için yakından biliyorum, Trabzon 1000 km uzakta olsa da Trabzonlular Trabzon kültürünü Orhangazi‘de yaşatıyorlar.” Diyerek sözlerini “ geçtiğimiz haftalarda bayrağı devralan benim de uzun yıllar yakın çalışma arkadaşım olan, Trabzonlar Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Yüksel Birinci ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldiler. Kendileriyle Orhangazi’miz hakkında uzun uzun konuştuk. Sayın Yüksel Birinci ‘ye ve çalışma arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle son verdi.

Anahtar Kelimeler
Trabzon
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku