BURSA HABERLERİ:
Yıldırım Belediyesi'nden kadın ve çocuklara özel Uludağ turu: 4 bin kişi zirvenin tadını çıkaracak

Yıldırım Belediyesi, kadınların sosyal ve kültürel hayata daha aktif katılımını destekleyen projelerine bir yenisini daha ekliyor. Daha önce ilçe kadınlarını mavi tura çıkaran belediye, şimdi de kadın ve çocukları teleferikle Uludağ’a taşıyor. Toplam 4 bin kişinin faydalanacağı tur programı, hafta içi her gün düzenlenecek.

Zirvede müzik, eğlence ve unutulmaz anlar

Teleferikle Uludağ’a çıkarılacak kadın ve çocuklar; mini konser, çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve sürpriz ikramlarla dolu dolu bir gün geçirecek. Katılmak isteyen vatandaşlar kultur.yildirim.bel.tr adresi üzerinden kayıt oluşturabilecek.

Başkan Oktay Yılmaz: "Mutlu kadınlar için çalışıyoruz"

Yıldırım’ı kadınların kendilerini daha değerli, güçlü ve mutlu hissettiği bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Daha önce düzenlediğimiz mavi turla kadınlarımızı denizle buluşturmuştuk. Şimdi de kadınlarımızı ve çocuklarımızı Uludağ’ın eşsiz güzellikleriyle buluşturuyoruz. Teleferik yolculuğundan etkinliklere kadar dolu dolu bir programla hemşehrilerimizin yüzlerinde tebessüm oluşturmak istiyoruz" dedi. 9 Eylül’de başlayacak olan tur programı, 18 Eylül’e kadar devam edecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşım...
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya yolu Geçit-Bademli kavşağı köprü ve şerit genişletme projesinde...

Haberi Oku