POLİTİKA:
'Birilerine Verilecek Bir Karış Toprağımız Yok”
Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, İsrail'in, Müslümanların kutsal mekanlarından Mescid-i Aksa'ya yönelik tutumu karşısında gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerek AK Parti hükümeti gerek uluslararası toplumun çağrılarının devam ettiğini belirtti.
İnceöz, "Terörle mücadele bahanesiyle Mescid-i Aksa'nın girişine metal dedektörler yerleştirilerek Filistinli kardeşlerimize terörist muamelesi yapılması asla kabul edilemez." diye konuştu.
Hakkari'de bir kaymakama yönelik suikast girişiminde bulunulduğu haberi geldiğini anlatan İnceöz, Türkiye'nin yaklaşık 40 yıldır terörle mücadele ettiğini hatırlattı. 
Terör ve türevleriyle mücadele noktasında birlik ve beraberliğin korunması için pek çok vatan evladının şehit verildiğini belirten İnceöz, "Görünen o ki vermeye de devam edeceğiz. Bilinmeli ki bizim bir karış toprağımız yoktur birilerine verilecek." ifadesini kullandı.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel...

Haberi Oku