ÖZEL HABER:
Bursalı Çerkesler Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi!

 Bursa'nın köklü kulüplerinden Bursa Dostluk Kulübünün geleneksel yemeğinde bir araya gelen Çerkesler birlik, beraberlik mesajı verdi. Mudanya Marine Club'ta düzenlenen yemeğe Bursa Dostluk Kulübü Başkanı Dr. Özdemir Özkan ve eşi Tülin Ertuğrul Özkan, Dostluk Kulübü üyelerinden İsmet Baykala, Dr Dane ediger, Dr.Neşe Tunalı, Mustafa Esenalp, Yusuf Cemal Caner, www.uludaghaber.net imtiyaz sahibi Ali Sünlüklü, KAFSİAD Başkan vekili Salim Uçak, KAFSİAD yönetim kurulundan Cafer Bozkurt, Servet Özkul, Kafkas Kadınları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bedriye Uğur, AK Parti'den Bursa Milletvekili aday adayı olan Ömer Özen ve Janserey Peker Özenç katıldı. Yemeğin Onur Konukları ise Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile Yeni Dönem köşe yazarı Yüksel Baysal oldu.
Dostluk Kulübünün yemeğinin açılışını yapan Dr. Özdemir Özkan'ın konuşması davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Yemekte söz alan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Çerkeslerin bu ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu ve varlıkları ile Türkiye'ye değer kattıklarını söyledi.
AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Ömer Özen ise kendini bildiği günden bu güne Çerkes camiasının içinde olduğunu söyleyerek meclise girmem halinde Çerkeslerin Mecliste daha iyi temsil edilmeleri için elimden geleni yapacağım dedi. Ömer Özen'in ardından söz alan AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Janserey Peker Özenç ise AK Parti'nin 18 kişilik listesine girerse kendisi için girmezse de partisi için Çerkeslerden destek istedi.
Milletvekili aday adaylarının ardından söz alan KAFSİAD Başkan Vekili Salim Uçak ise yapıcı konuşması ve samimi üslubu ile gecenin bir başka önemli figürü oldu.
Bursa Dostluk Kulübü çatısı altında bir araya gelen Bursa Çerkes dünyasının önde gelen isimleri yemeğin ardından yapılan değerlendirmede Çerkes dünyasında ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve anavatanla yürütülen ortak çalışmaların daha yararlı hale getirilmesi için karar aldılar.





Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku