ÖZEL HABER:
Bursa Çerkes Derneğinde Kadir Koçdemir Rüzgarı!
MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir Bursa Çerkes Kültür Derneği'ni ziyaret ederek Bursa Çerkes Kültür Derneği yönetim kurulu ile biraraya geldi. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanı Yusuf Ziya Özenç Çerkeslerin Cumhuriyetin kuruluşunda asli unsur görevini üstlendiğini söyleyerek Kadir koçdemir'e ziyaretinden ötürü teşekkür etti. MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir ise, Çerkeslerin bu ülkenin en büyük zenginliklerinden biri olduğunu söyleyerek Bursa Çerkes Kültür Derneği yönetimine bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diledi. MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir'in ziyaretinde Bursa Çerkes Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi Oktay Alpsoy ve eşi ile diğer yönetim kurulu üyelerinden Erol Özdemir, Oya Öz ve Celalettin Batgiray'da hazır bulundu.
Ziyaretin sonunda ise Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanı Yusuf Ziya Özenç tarafından MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir'e fincan takımı hediye edildi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku