ÖZEL HABER:
Abhazlar Terörü Lanetledi!

 Abhaz Dernekleri Federasyonu Basın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Atilla Sağım açıklamasında son günlerde doğu ve güneydoğu Anadolu’da artan terör olaylarını lanetlediklerini ve terörün bir insanlık suçu olduğunu söyledi.

 Basın Sekreteri Atilla Sağım “Ülkemizin özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde silahlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar sonucunda görevi başında çok sayıda asker ve polislerimizden şehit verilmiştir. Ülke genelinde kaos yaratılması için siyasi uzantıları harekete geçirilmiş yüzlerce yıldır Anadolu topraklarında birlikte yaşadığımız ve her türlü güçlüğe göğüs gerdiğimiz kardeşlerimizle aramızın açılması konusunda her türlü çirkin saldırı insanlık dışı yöntemlerle hayata geçirilmeye çalışılmaktadır. Unutulmamalıdır ki terörün toplumlarda can ve mal güvenliğine zarar verdiğini, sonucunda teröre maruz kalan toplumların da tepkisel olarak terör yoluyla intikam almaya yönelmesi geçmişte yaşandığı gibi bu günde yaşanması için terörü besleyen güçler tarafından yeniden sahnelenmektedir, Milletimizin terör olayları karşısında sağ duyulu olması yaratılmak istenen kaos ortamına sebep olmaması ve yeni acıların yaşanmaması için devletin güvenlik güçlerine yardımcı olması bir vatandaşlık görevi olduğu gibi gelecek nesillere kin ve nefret bırakacak davranışlardan uzak durulması hepimizin isteğidir. Bizler bu topraklarda 150 yıldır yaşayan Abhazlar olarak terörü lanetliyoruz ve terörün bir insanlık suçu olduğunu ifade ediyoruz. Hain terör saldırılarında şehit edilen güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine sabır diliyoruz.” Dedi.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku