GÜNCEL:
Şehit Olan Asker ve Polisler İçin Yürüyüş Yaptılar!

Son günlerde artan terör olaylarını protesto etmek isteyen Ülkü Ocakları, İstanbul il binası önünde toplandı. Mecidiyeköy'de bulunan il binası önünde toplanan binlerce kişi, Beşiktaş Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Grup Barbaros Bulvarı önündeki ATV - Sabah binası önüne geldiğinde gerginlik arttı. Sloganlar atan ve ATV - Sabah'a büyük tepki gösteren grup, yetkililer tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Yaşanan gerginlik nedeniyle çok sayıda Çevik Kuvvet polisi bina önünde önlem aldı. Binaya saldırmak isteyen grubu, yürüyüşü tertip eden yetkililer insan zinciri oluşturarak engelledi. Grup daha sonra Beşiktaş Meydan'a gelerek istiklal marşı okudu. Sloganlar atan grup meydanda bir müddet daha eylem yaptı. Eylemciler daha sonra sessizce dağıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku