GÜNCEL:
Hürriyet Gazetesi İkinci Defa Saldırıya Uğradı!

Saldırı haberi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sedat Ergin'i telefonla arayıp geçmiş olsun dileğinde bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, gazete binasına gelerek yöneticilerle görüşüp geçmiş olsun dileklerini iletti. İkinci saldırı sonrası gazete önünde Çevik Kuvvet polisleri ve TOMA ile güvenlik önlemi alındı. Olay Yeri inceleme ekipleri gazeteye gelerek delil çalışması yaptı.
Hürriyet'teki saldırıdan kısa bir süre sonra terör protestosu yapan bir başka grup bina önüne geldi. Polis lehine sloganlar atan grup, yetkililerin ikazı üzerine olaysız dağıldı.
Saldırıda hasar gören kapıyı gazetecilere gösteren Sedat Ergin, ilk saldırının üzerinden 48 saat geçmeden gerçekleşen olayın düşündürücü olduğunu söyledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku